Hoe het is begonnen

In circa 1992 kreeg ik een tweetal trouwbrieven uit 1874 en 1877, deze waren van de wederzijdse ouders van mijn opa en dat is het begin geworden van een tijd vretende hobby. 

Veel van mijn voorouders kwamen uit Ambt Hardenberg en in eerste instantie heeft mijn onderzoek zich hierop toegespitst en later heb ik dit uitgebreid naar Almelo en verre omstreken.
Omdat ik bij mijn onderzoek veel personen tegenkwam waar ik wel een geboorte van kon vinden maar geen trouwen en/of overlijden ben ik alle Altena’s in de provincie Overijssel maar gaan verzamelen.

Op deze site treft u een deel aan van het resultaat van vele uren speurwerk in allerlei archieven en uitwisseling met andere onderzoekers wat geresulteerd heeft zeer veel gegevens over allerlei familie’s in Almelo, Ambt Hardenberg, Avereest, Dalfsen en allerlei families Altena uit de hele provincie Overijssel.

Hebt u aanvullingen op mijn gegevens of wenst u informatie over een familie, stuur mij dan hier een e-mail.